gornji milanovackultura

Radović dočekao jesen u Gornjem Milanovcu

U okviru obeležavanja sto godina od rođenja Mije Aleksića, velikana srpskog glumišta sinoć je u Gornjem Milanovcu u velikoj sali Kulturnog centra Miloš Radović, proslavljeni bariton iz Kragujevca, održao solistički koncert  pod nazivom „Jesen stiže, dunjo moja“.

– Drago mi je da sam deo ove divne manifestacije. Ovo je već treći put da gostujem u Gornjem Milanovcu, otkako je počela naša koncertna sezona, sa mojim tamburašima i mojim bratom Aleksandrom Radovićem, pijanistom. Takođe, drago mi je da sam ovako lepo primljen od naših domaćina koji nas uvek lepo dočekaju. Gornjomilanovačka publika zna šta je prava, dobra muzika i šta je dobar pevač. Pravi ljubitelji muzike to dobro prepoznaju i ovde je uvek lepa razmena energije i emocija. – izjavio je Miloš Radović

Miloš Radović

Na repertoaru su se našle evergrin pesme, šlageri, gradske pesme i romanse, a publika je imala čast da po treći put uživa u kvalitetnoj muzici baritona Miloša Radovića. Za potpuni užitak publike bili su zaduženi i tamburaši, koji su u naš grad doneli duh starogradske muzike.

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button