politikaVESTI

Bolja budućnost za Rudnik

Rudničani su sinoć izrazili zahvalnost sadašnjem predsedniku opštine Gornji Milanovac Dejanu Kovačeviću i rukovodstvu opštine, za sve do sada učinjeno u rudničkom kraju. Zapravo, naprednjaci sa Rudnika i podrudničkih sela, na predizbornom skupu koji je održan na Rudniku, ukazali su poverenje listi broj 1.Aleksandar Vučić Gornji Milanovac-sutra.

Planovi Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu usmereni ka razvoju Rudnika i rudničkog kraja i predizborna obećanja od pre četiri godine sprovedena su u delo.

Vi dobro znate to što je najvažnije urađeno i to nisu male stvari. Ako samo pomenemo vodu koja je pre par meseci stigla ovde, a to je višedecenijski problem koliko ja znam bio. Uz neke kapitalne stvari uz bazen, a čujem da će i neki novi asfalt ovih dana da stigne ovde, pomeramo granice kvalitetnijeg života i što je najznačajnije u toj priči razmišljamo o budućnosti, a to su deca, to su mladi ljudi“, rekao je na skupu Aleksandar Marušić kandidat za odbornika na listi broj 1.Aleksandar Vučić Gornji Milanovac-sutra.

Aleksandar Marušić kandidat za odbornika na listi broj 1.Aleksandar Vučić Gornji Milanovac-sutra

U svom obraćanju kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević na listi broj 1 za lokalne izbore 2024.godine, osvrnu se na saradnju lokalne vlasti i izvršne vlasti u državi. Savremenu politiku ne čine pozorišne predstave i priče u prazno. Danas se politika mora voditi vizijom, idejama i projektima. Bez dobre komunikacije sa Vladom Republike Srbije i predsednikom države ne mogu postajati očekivanja za dalji napredak rekao je Kovačević i dodao:

Izabrali smo vladu koja će u naredne četiri godine da vodi Republiku Srbiju na čelu, naravno, sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Koja će da nastavi da radi, da gradi, a mi smo tu na lokalu da nastavimo da sprovodimoplitiku države, politiku Aleksandra Vučića i da pokušamo da na najbolji način budemo reprezentni zastupnici te politike i da uradimo sve ono što možda nismo stigli do sada. Ne tražimo pobedu radi pobede! Za nas je pobeda novi početak za novi rad, za još jači rad , za još bolje rezultate!

Kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, na listi broj 1 za loklane izbore 2024. godine

Ovim rečima se Kovačević obratio prisutnima uz poziv da na lokalnim izborima u nedelju 2. juna, daju podršku radu, daju podršku obećanjima koja se ispunjavaju, daju podršku listi broj 1. Aleksandar Vučić Gornji Mialanovac-sutra.

 

 

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button