politika

SAOPŠTENJE OO SNS – Kristina Milošević zajedno sa partnerima sprovodi tiraniju manjine nad većinom

Gubitnici ovih izbora na sve moguće načine, obzirom da ne mogu da prihvate da ih narod neće, koriste najprljavije gnusne laži, izmišljaju intrige i nastavljaju sa neosnovanim zahtevima kako bi opravdali ogroman novac koji su dobili od stranih tajkuna a nisu dobili izbore i izazvali državnu nestabilnost kako u Srbiji tako i u opštini Gornji Milanovac. Kristina Milošević supruga Dragutina Miloševića zvanog Beli bokser, koji je hapšen u akciji „Sablja“ i učestvovao u mnogim nasilnim upadima na institucije Republike Srbije, drži slovo o moralu i poštenju. Kao prisni saradnik Zelenovića dobila je zadatak da prljavu i dirigovanu politiku stranih tajkuna sprovodi i u Gornjem Milanovcu. Još jedna koja je izdala lokal sa politikom nasilja „pu, zeka iz daleka“ pokušava da opravda gubitak na izborima sa bojkotom koji nije ni postojao, obzirom da su svi njeni partijski drugovi potpisali podršku raznim opozicionim strankama i bili članovi Opštinske izborne komisije. Prividan bojkot nije opravdanje za ogroman gubitak na izborima pošto je narod ubedljivom većinom ocenio vredan rad predstavnika Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Dejanom Kovačevićem na lokalu.

Narodu je potpuno jasno da opozicija nema konkretnu politiku koja bi bila u njihovom interesu već se bave napadima na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, potucanjem od Loznice do Kablara, blokiranjem puteva po čitavoj Srbiji, epohanom snimanju rupa na putevima i prskalica nakon izlaska iz kafane u sitne sate…

 

Nasilni upad u CSR u Gornjem Milanovcu GG „Uzinat“ uz podršku Belog boksera i svih članova OIK-a koji su pripadali opoziciji, maltretiranje, praćenje i snimanje zaposlenih, koji nisu članovi Srpske napredne stranke, se neosnovanim zahtevom Kristine Milošević nastavlja. Napominjemo da je najveći deo radnika u Centru za socijalni rad zaposlen pre dolaska Srpske napredne stranke na vlast. Konstantnim maltertiranjem zaposlenih iz CSR koji samo pošteno i marljivo rade svoj posao Kristina Milošević zajedno sa opozicionim partnerima sprovodi politiku zastrašivanja, pretnji i sve ono što nema nikakve veze sa demokratijom i slobodom koja je zagarantovana svakom pojedincu Ustavom Republike Srbije. Izigravajući žrtve, opozicija i Kristina Milošević sa svojim suprugom sprovode tiraniju manjine nad većinom.

 

GM PRESS/INFORMATIVNA SLUŽBA OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE GORNjI MILANOVAC

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button