DRUŠTVOVESTI

Počelo asfaltiranje ulice Milutina Todorovića Žice

U toku su radovi na asfaltiranju ulice Milutina Todorovića Žice, u delu od ulice kneza Aleksandra Karađorđevića do Osnovne škole „Desanka Maksimović“. Radove je, sa svojim saradnicima obišao predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.

Danas u potpunosti rešavamo velike probleme, koje smo imali u ulici Milutina Todorovića Žice, od glavne ulice do Osnovne škole „Desanka Maksimović“. Izmenili smo kompletnu instalaciju, ispod same kolovozne konstrukcije, jer je dolazilo do pucanja vodovodnih cevi i svakih petnaest dana bila je neophodna sanacija cevi i ponovno zatvaranje i otvaranje ulice, tako da, ovim asfaltiranjem završavamo kompletan posao za ovo veliko naselje. Pre svega, ovo radimo za našu decu koji pohađaju ovu školu. U planu je rekonstrukcija Osnovne škole „Desanka Maksimović“, a mi smo ovde postavili dovoljan sloj asfalta, tako da kada kamioni koji budu ovuda prolazili, prilikom radova na rekonstrukciji škole, neće oštetiti ovu kolovoznu konstrukciju. Zahvaljujem se izvođačima radova, koji zaista naporno rade poslednjih par meseci, kako bi uradili sve što je planirano za ovu godinu – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Radosav Marjanović, nadzorni organ, osvrnuo se na tok radova i njihovu kompleksnost:

Zadovoljan sam tokom radova i zahvaljujem se izvođaču koji je ispoštovao sve rokove, iako nas je pratilo vrlo loše i kišovito vreme i iako su radovi bili kompleksne prirode. Vršeni su iskopi, sa zamenom vodovodne instalacije i PTT prelazi. Uspeli smo sve da stabilizujemo. Danas se upravo asfaltira kolovoz sa priključnim kracima, a sutra je u planu da završimo trotoare – rekao je Marjanović.

Radosav Marjanović, nadzorni organ

Izvođač radova je „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.

 

 

GM PRESS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button