sport

KK „DESPOT 2023“ PRVI NA TABELI

Foto/KK DESPOT
Foto/KK DESPOT

U šestom ujedno i poslednjem kolu, KK „DESPOT 2023“, bio je domaćin ekipi KK „HILLS ACADEMY“ iz Ivanjice. Utakmica je završena rezultatom 81-50 u korist domaćina. Ovom pobedom, KK „DESPOT 2023“ potvrdio je prvo mesto na tabeli i plasman u Drugu srpsku ligu. Tokom cele utakmice, domaćini su bili u vođstvu, što je dovelo do još jedne ubedljive pobede.

– Napomenuo bih da naš seniorski tim postoji svega 3 meseca, ali nas to nije sprečilo da zajedničkim snagama ostvarimo jedan izvanredan uspeh. Naši prvotimci su i ovoga puta pokazali da se kvalitetan rad na treningu i te kako isplati. Na svim odigranim utakmicama ostavili su srce na terenu i zbog toga sam izuzetno ponosan na njih. Postignutim rezultatima pokazali smo koliko je važno biti TIM, u pravom smislu te reči. Izdvojio bih Filipa Pajevića i Luku Mladenovića koji su svojim igračkim kvalitetima i iskustvom najviše doprineli i pospešili timski duh. Takođe, priliku da zaigraju za prvi tim dobili su i naši kadeti, Andrija Đukanović koji je postigao 6 poena (2 trojke), Luka Simeunović i Todor Stošić – rekao je Nenad Strugarević, trener KK „DESPOT 2023“.

Foto/KK DESPOT
Foto/KK DESPOT

-Sezonu smo završili kako smo planirali. Sledi nam kratak i zaslužen odmor. Od avgusta kreću pripreme za novu sezonu, a do tada SPORTSKI POZDRAV! – poručuju iz KK „DESPOT 2023“

GM PRESS/KK DESPOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button