gornji milanovacsport

Karatisti “Milanovca” odlaze na Balkansko prvenstvo

Tokom narednog vikenda, od 3. do 5. juna, u Beogradu će se održati Prvenstvo Balkana za decu i seniore. Na osnovu postignutih rezultata, čast da brane boje naše zemlje dobilo je čak šest članova karate kluba “Milanovac”. Poziv u reprezentaciju dobili su Ružica Petrović, i to u čak tri kategorije (u borbama, katama i kao članica kata tima reprezentacije), Petar Petrović (u katama i borbama,) Sunčica Milinković (kao članica kata tima), Ana Zarić (kao članica kata tima), Lazar Lazarević (u borbama) i Bogdan Strugarević (u borbama). Velika čast pripala je i treneru karate kluba “Milanovac”, Đorđu Petroviću, koji se i ove godine našao na spisku reprezentativnih trenera za mlađe uzrasne kategorije.
Petar će svoj nastup u katama imati u petak, Ružica u subotu, dok su nastupi u borbama, kao i nastup kata tima rezervisani za nedelju.
Prethodnog vikenda KK “Milanovac” nasupio je na dva kontrolna takmičenja, na “Roda kupu” u Beogradu i “Tara openu” u Bajinoj Bašti, gde su prikazali odličnu formu iosvojili ukupno 6 medalja.

KK “Milanovac”/GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button