sport

OKK Takovo, letnja košarkaška liga seniori V kolo

U nedelju 09.06.2024. godine u Ivanjici seniori OKK Takova gostovali su ekipi SU HILS AKADEMIJA. Rezultat utakmice 83:66 (26:13, 22:14, 19:16, 16:23) u korist ekipe iz Ivanjice. Ekipa KK Takova u Ivanjicu doputovala je u oslabljenom sastavu što se najviše odrazilo na igru u odbrani i skoku. Domaćini su veliku prednost stekli u prvom poluvremenu (48:27) zahvaljujući ofanzivim skokovima i realizaciji iz druge šanse. U drugom pluvremenu igrači Takova odigrali su čvršće i pokušali da uvedu utakmicu u neizvesniju završnicu. Međutim to nije bilo dovoljno, i uz blago rečeno, nekih čudnih sudijskih odluka utakmica je bila rezultatski rešena već posle treće četvrtine.

Najefikasniji u ekipi Takova je bio Martin Vujović sa 20 poena, Mihailo Stanišić 16, Jovan Ružičić 8, Boris Jovanović 5, Marko Ivković 5, Stefan Gajić 4, Đorđe Borovnjak 4, Đorđe Krčmarević 2, Miljan Roganović 2, Viktor Vujović , Nikola Tomić.

U narednom kolu ekipa Takova je domaćin ekipi KK “Valjevski” iz Valjeva. Utakmica je zakazana u subotu 15 juna 2024 godine sa početkom u 17 h. Pozivamo publiku da u što većem broju svojim prisustvom pruže podršku ekipi Takova.

 

 

GM PRESS/KK Takovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button