sport

Čudesna priča milionera iz Velike Plane – Naučio da igra INDIJSKI PLES i obogatio se preko noći

 

Sv iigrači koji su barem jednom zaigrali rulet znaju koja je doza adrenalina i uzbuđenja prisutna tokom zabave. Svi igrači znaju, ali mali broj njih uspe je da ostvari dobitke iz svojemašte.

Ipak, postoje i oni koje s pravom možemo nazvati krunisanim kraljevima ruleta! Jedan od njih je definitivno momak inicijala M. M. iz Velike Plane.

M. je večiti zaljubljenik u live dealer igre, pa je s toga Roulette 8-Indian provajdera Pragmatic Play bio logičan izbor. Indijanski ples na ivici ruleta doneo je ovom momku neverovatan dobitak vredan 1.800.000 DINARA!

Prva ruka i pogođen broj 19 “u glavu” doneo je vernom igraču Meridiana sjajan fond nakon kojeg je mogao da postavi maksimalan ulog.

 

Žurka je tek tada počela! M. M. je promenio opkladu i igrao je na broj devet i brojeve oko njega. Nakon nekih dvadesetak ruku cifra na njegovom korisničkom nalogu se vrtoglavo uvećala.

Kada se na njegovom nalogu našlo nešto manje od DVA MILIONA DINARA – bio je jasan znak da je kraj žurke.

Novi MILIONER je pridodat na listu već postojećih u Meridianu!

 

Ako i ti želiš da zaigraš indijanski ples predlažemo ti da se REGISTRUJEŠ!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

 

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

GM PRESS/SOS KANAL PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button