DRUŠTVOVESTI

Osnovano Udruženje žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije sa sedištem u Gornjem Milanovcu

U Gornjem Milanovcu osnovano je Udruženja žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije sa ciljem da se afirmiše žensko preduzetništvo, osnaži inicijativa u poslovnom osamostaljivanju žena, kao i da zastupa interese ženske populacije u privredi.  Na poziv Ivane Joksić, predsednice Udruženja, Dejan Kovačević predsednik opštine, prisustvovao je prvom formalnom sastanku žena preduzetnica.

-Počastvovan sam što sam večeras u društvu divnih dama koje su odlučile da se oprobaju u ženskom preduzetništvu i drago mi je da će Gornji Milanovac, biti poznat baš po tome kao centar Šumadije i Zapadne Srbije. Opština Gornji Milanovac će pružiti podršku i pomoć u vidu infrastrukture, ali i fondova preko kojih bi sve dame mogle svoje ideje da unapređuju i realizuju, a Udruženje žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije dobile okruženje u kojem bi ostvarile svoje preduzetničke ambicije – rekao je Kovačević.

Ivana Joksić ne samo da je predsednica udruženja već je  na njenu inicijativu i formirano udruženje žena preduzetnica u Gornjem Milanovcu. Tokom sastanka žene preduzetnice su govorile o karakteristikama ali i prednostima posla kojim se godinama uspešno bave kao majke i kao supruge. Mogle su se čuti i neke nove ideje koje bi uključile  žene u sferu preduzetništva. Udruženje je tu da podrži,  i pomogne svakoj članici da napravi prve korake u svetu biznisa.

 

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button