drustvogornji milanovac

Sjajan uspeh karatista “Milanovca” na međunarodnoj sceni

Proteklog vikenda u Podgorici je održan međunarodni karate turnir “Kup oslobođenja Podgorice” na kojem je učestvovalo oko 900 takmičara iz sedam zemalja regiona. Karate klub “Milanovac” na ovom prestižnom takmičenju imao je svoja četiri predstavnika. U sastavu Karate saveza uže Srbije našli su se takmičari Ružica Petrović, Lazar Lazarević i Petar Petrović, dok je trener karate kluba “Milanovac”, Đorđe Petrović, bio deo trenerske ekipe.

Foto:KK Gornji Milanovac

Posle odličnih nastupa na međunarodnoj sceni karatisti “Milanovca” ostvarili su sjajan rezultat i u Gornji Milanovac uspeli su da donesu čak tri medalje i to dve srebrne i jednu bronzanu.

Srebrne medalje su osvojili Petar Petrović u kategoriji muških nada -37 kg, kao i Lazar Lazarević u kategoriji pionira -45 kg.

Foto:KK Gornji Milanovac
Foto:KK Gornji Milanovac
Foto:KK Gornji Milanovac

Do bronzane medalje posle sjajnih borbi uspela je da dođe Ružica Petrović u kategoriji pionirki -36 kg.

Trener karate kluba “Milanovac”, Đorđe Petrović, kaže da je izuzetno zadovoljan nastupima svojih takmičara koji su potvrdili kvalitet koji su pokazivali u prethodnom periodu na domaćim takmičenjima. Pored mečeva svojih takmičara, Petrović je vodio i mečeve drugih reprezentativaca, koji su osvajali medalje na na ovom turniru, a Karate savez uže Srbije u ukupnom plasmanu zauzeo je četvrto mesto sa osvojenih 27 medalja.

Foto:KK Gornji Milanovac

GM PRESS/KK Gornji Milanovac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button