gornji milanovacsport

Rezultati sportskih dešavanja

Odbojkaši „Takova“ su u petak u okviru 19. kola Superlige Srbije izgubili na gostovanju rezultatom 3:0 od ekipe “Crvena Zvezda” iz Beograda.

U 17. kolu Prve lige Srbije, odbojkašice “Takovo Zvezda Helios” su u subotu na gostovanju pobedili ekipu “Student” iz Niša rezultatom 3:0.

U 22. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije “Metalac” je na gostovanju izgubio od ekipe “Mladost GAT” iz Novog Sada rezultatom 1:0.

Metalac Kolorado večeras igra u Valjevu. U 16. kolu Treće futsal lige zapad protivnik je ekipa “RB” meč počinje u 20:00 sati.

Proteklog vikenda RK Omladinac je imao pune ruke posla. Sve tri takmičarske selekcije u klubu su imale ,,obaveze” na terenu.
Najmlađi su u subotu, 02.marta putovali u Šabac na turnir 3. i 4. kola Super lige i zabeležili obe pobede, rezultatima:
RK Omladinac – SRU Lavići 22:15
RK Dubočica 54 – RK Omladinac 14:15
U nedelju, 03.marta, RK Omladinac je bio domaćin i organizator Super lige za kategoriju M-14 ( 1 i 2 kolo ). Stariji drugari su takođe na otvaranju super lige ostvarili obe pobede, rezultatima:
RK Omladinac – RK Novi Pazar 23:16
RK Mokra Gora – RK Omladinac 16:18
Nakon turnira M-14, seniori su u sklopu piprema za nastavak sezone ugostili ekipu RK Mladenovac koja je član Prve lige Centar i takođe zabeležili pobedu rezultatom 33:32.

Foto/RK Omladinac

GM PRESS/Bojan Pučković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button