kulturaVESTI

Predstava za decu „Pepeljuga“ na velikoj sceni Kulturnog centra

Predstava za decu „Pepeljuga“, urađena po motivima istoimene bajke braće Grim, u produkciji Milanovačkog pozorišta na velikoj sceni Kulturnog centra biće izvedena u ponedeljak, 30. januara 2023. godine, od 18 sati.

Pepeljuga je priča o lepoj i dobroj devojci koja je živela sa maćehom i ružnim i zlim polusestrama, a sve što je htela je otići na Novogodišnji kraljevski bal da upozna princa.

Predstavu je na scenu postavio diplomirani glumac Ivan Pantović. Uz Pantovića uloge tumače: Ana Savić / Tijana Milojević, Ljiljana Čolić Miketić, Predrag Lošić, Gordana Miletić, Zorica Đurković i Lazar Milovanović.

Kostime je osmislila Biljana Knežević, a uradile Zorica Pantović i Nadica Simić. Majstori svetla i tona su Luka Andrijević / Goran Dragutinović i Pavle Mančić.

Povodom 170 godina od osnivanja Gornjeg Milanovca predstavu zajednički organizuju Kulturni centar i Milanovačko pozorište.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Predstava za decu „Pepeljuga“ na repertoaru će biti i 26. januara 2023. godine od 18 sati na maloj sceni Milanovačkog pozorišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button