Uncategorized

Karate klubu “Milanovac” još jedan pehar za najuspešniji klub na turniru

 

U subotu je u Bajinoj Bašti održan internacionalni karate turnir u karateu “Tara open” na kojem je učestvovalo 38 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Karate klub “Milanovac” nastupio je sa svojih 14 članova u 15 kategorija u katama i borbama. Mladi karatisti “Milanovca” ponovili su nedavni uspeh iz Raške i sa osvojenih devet zlatnih, tri srebrne i tri bronzane medalje ponovo su osvojili pehar za najuspešniji klub na turniru. 

Do zlatnih odličja u svojim kategorijama došli su Petar Ristović u izvođenju tehnike, Bogdan Janković, Teodora Savković, Sunčica Milinković i Nina Joksić u katama, kao i Ružica Petrović, Jovan Tanasković i Petar Petrović u borbama.


Srebrnim medaljama okitili su se Lazar Ristović i Ana Zarić u katama, kao i Miloš Dabižljević u borbama.
Bronzane medalje su osvojili Jasmina Jovičić u disciplini kate, kao i Lazar Lazarević i Veljko Damljanović u disciplini borbe.


Pehar za najuspešniji klub na turniru drugi put zaredom nije slučajnost, već pokazatelj da se u našem klubu veoma vredno posvećeno i kvalitetno radi i trenira, kao i to da imamo veoma dobru i talentovanu decu, koja ozbiljno žele da se bave karate sportom – istakao je trener karate kluba “Milanovac”, Đorđe Petrović.

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button