Pijačni barometar za petak 06.12.2024. godine

Peršunov koren 450-500 din, paškanat 450-500 din, celer 250-300 din,
ren 1000-1200 din, komplet za supu 150 din , liske 100 din, blitva 100 din
Kupus 80-120 din, kiseli kupus 150-200 din, karfiol/kelj 150-250 din, cvekla 150 din, šargarepa 150 din
Crni luk 80-100 din, crni luk – džak 600-800 din, beli luk kg 1000 din, vezica 100 din, glavica 40-50 din, ljubičasti luk 120-150 din, praziluk 200 din
Krompir 80-100 din, krompir džak 500-800 din
Pasulj beli 450-500 din, sitni 450 din, šareni 500 din, žuti 800 din
Tikvice 150-200 din, patlidžan 100 din
Kastavac 150-200 din
Paprika crvena 120-250 din, žuta 120-300 din, ljuta 30-50 din, suva 300 din, tučena 180 din, mlevena 180 din
Paradajz 120-200 din
Grožđe 250-350 din , jabuke 60-100 din, kruške 100-200 din
Suve šljive 500-700 din, smokve 700 din, grožđe 800 din, kajsije 1500 din
Orasi 1200-1500 din, lešnici 1500 din, bademi 1500 din
Med 1200 din, med u saću 1300 din
Mešavina za imunitet 800 din, propolis 300 din
Pšenično brašno 150 din, projino 200 din, ražano 150 din, heljdino 300-400 din
Jaja 15-18 din, domaća 20-30 din
Mladi sir 500-600 din, stari sir 600-750 din, paprika u pavlaci 580 din, kajmak 1200-1400 din
Ovčije meso 2800-3200 din, goveđa pršuta 3000 din, sudžuk 1600 din, svinjska pršuta 1600-1800 din, suvi vrat 1600 din, suva rebra 800-1600 din, suve kosti 450 din, čajna, budimska, sremska kobasica 1200-1400 din, slanina 900-1600 din, mast 450 din, čvarci 1600 din, kavurma 700 din
Radno vreme:
Ponedeljak – petak: 06-16h
Vikendom: 06-15h
Stočna pijaca (petkom): 06-08h
GM PRESS/JKP